Altijd vakkundig gerepareerd

Vakkundig hersteld
Heeft u een probleem met uw schoenen of laarzen? Dan weet Ron vast wel een oplossing. Of nu uw rits stuk is of een stuknaad los, Ron herstelt alles vakkundig. Door zijn jarenlange ervaring combineert Ron traditioneel ambachtswerk en de moderne technieken van vandaag de dag. Uw schoenen zijn letterlijk en figuurlijk bij Ron in goede handen. Laat uw schoenen vakkundig onderhouden, dat bespaart u veel geld, u hoeft immers minder vaak nieuwe schoenen te kopen. Zo loopt u er altijd keurig bij.

Merkschoenen
Ook uw merkschoenen zijn bij Ron in professionele handen. Denk aan Magnanni, Van Bommel, Giorgio, Van Lier maar ook uw Dubarry laarzen. Deze worden door Ron op professionele wijze hersteld met de beste materialen. Ron zorgt ervoor de pasvorm en de kwaliteit van uw merkschoen gewaarborgd blijft en de levensduur verlengd wordt. Zo geniet u jarenlang van uw mooie schoenen.

Ik breng mijn schoenen altijd naar Ambachtelijke Schoenmakerij Luchies. Je wordt er vriendelijk geholpen, ze repareren snel en de kwaliteit is uitstekend.
Mia
Van der Sanden

Al meer dan:

schoenen hersteld
ambachtelijke schoenmakerij Luchies